Toimitusehdot

Voimassa 29.05.2020 alkaen

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy WholeBundle Oy (y-tunnus 3134682-1 ). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Yhteydenotto: 

info@maskitukku.fi


Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.maskitukku.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Jätämme tuotteet kuljetukseen 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Varauduthan kuitenkin siihen, että kiireellisinä aikoina tähän menee pidempään. Kiireellisiä aikoja ovat erilaiset kampanjat tai uusien mallistojen julkaisuajankohdat.

Toimitamme tilaukset Suomeen käyttämällä Postin pakettipalveluita. Toimituskulut ovat Postin noutopisteeseen toimittaessa 5,90€. Tilattujen tuotteiden yhteissumman* ollessa yli 100€, asiakkaalta ei veloiteta toimituskuluja, mikäli asiakas valitsee toimituksen noutopisteeseen. Mikäli asiakas valitsee toimitustavaksi kotiinkuljetuksen, on toimituksen hinta aina 9,90€ riippumatta tilauksen kokonaissummasta.

Huomioithan pakettien säilytysajat noutopisteessä. Mikäli pakettia ei noudeta säilytysajan sisällä, palautuu paketti takaisin lähettäjälle. Noutamattomasta lähetyksestä veloitamme asiakkaalta 10€/tilaus, joka kattaa toimituskulut ja muut meille aiheutuneet kulut.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Palautus ja reklamaatio-ohjeet

Tarkistathan tilauksesi tuotteet mahdollisimman pian, kun olet saanut tilauksesi. Jos ostat tuotteen myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi, tuotteen tarkistaminen on ihan yhtä tärkeää. Kaikilla tuotteillamme on 30 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta.

Muistathan säilyttää palautuskuittisi siihen saakka, kunnes palautuksesi on käsitelty. Kuitti toimii todisteenasi siitä, että olet palauttanut tuotteen postiin ja se on matkalla meille.

Reklamaatio-ohje:

Jos haluat reklamoida tuotteen, olethan mahdollisimman pian yhteydessä asiakaspalveluumme info@maskitukku.fi jotta saat ohjeet reklamaatiota varten. Emme vastaanota palautuksia yli 30 vrk kuluttua toimituksesta. Reklamaatiotilanteissa odotathan vastaustamme ennen kuin lähetät tuotteen meille.

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maskitukku käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Maskitukku sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.